"Травиата" от Верди в Софийска опера и балет

Ние от фирма Шоутекникс ЕООД имахме удоволствието да доставим и изработим с печат по предварителна заявка танцово подово покритие Event matt сиво за премиерата през декември на операта Травиата.

вижте цялата новина »

   

Коледна приказка в The Mall - София

За втора поредна година екипът ни в съдружие с фирма Globall Concept, Белгия се погрижиха за празничната украса на едни от най-големите търговски центрове в България, а именно The Mall - София. И тази година коледният дух ще успее да обземе служители, клиенти и гости на търговският център.

 
Нов партньор

Имаме удоволствието да Ви информираме, че фирмата ни има ново име - Топ шоутекникс ЕООД, както и нов партньор в лицето Music&Lights Ltd., Италия http://www.musiclights.it/ На българският пазар предлагаме продуктите на лидери в областта като Dad - dynamic audio device; ProLights - professional lights; ArchWork - architectural concept; ProTruss - lifting systems; Pro Audio

 
"Травиата" от Верди в Софийска опера и балет


Ние от фирма Шоутекникс ЕООД имахме удоволствието да доставим и изработим с печат по предварителна заявка танцово подово покритие Event matt сиво за премиерата през декември на операта Травиата.

 
Коледна декорация в The Mall - СофияТози сезон 2013/2014 година ние от фирма Шоутекникс ЕООД в съдружие с Globall Concept sprl. - Белгия доставихме и монтирахме коледна интериорна и екстериорна украса в търговски център The Mall - София. Благодарение на съвместната ни работа, коледният дух успя да обземе служители, клиенти и гости на търговският център.

 
Танцов под MANERO

Особенно горди сме от факта, че фондация "Америка за България" закупи танцов под MANERO за софийската опера, който беше наречен от в-к Труд "последен писък на технологиите". - " Палците на примите досега пристъпваха на груба дъсчена сцена, коята често им причиняваше травми при подскоци и приземяване." Новият под на операта притежава ефект "трамплин" щадящ палците и глезените. Както самата прима Диляна Никифорова споделя: - "Това ще ни спести много болка и умора. След ремонта на сцената поставиха шперплат, но той се оказа по-твърд от дървото, а и се чува доста тропането".

 
Коледна приказка

Шоутекникс разработи проект и осъществи монтаж на коледна декорация във Варненския Grand Mall. Най-мащабният и атрактивен мол във Варна - Grand Mall Varna, избра услугите на Шоутекникс ЕООД, за своята коледна декорация. Украсата за празника създава голяма част от тържественото настроение. Точна на това заложихме и ние! Девет метрова елха, прекрасният стол на Дядо Коледа, автоматизирани животни, приказни кътове, стотици метри гирлянди, всевъзможни коледни играчки, светлинни завеси, приказни светещи топки и още много, много други. Вижте сами...

 
Tuchler-австрийското качество на българския пазар

Ние от Шоутекникс се гордеем с факта, че съумяваме да запазим предлагането на българския пазар продуктите на фирма Tuchler – Австрия. С техните подови покрития са изградени балетната зала в Софийска опера и балет, сцените на Dancing stars (бТВ), Пей с мен (Седем осми) и студия в бТВ („Таблоид”), и Канал 1. Австрийското качество се доказа при изграждането на телевизионни студия в българският ефир дело на Капител дизайн ООД. Използвани са проекционни екрани от Софийска опера и балет в постановката „Дон Кихот”, основна завеса, цялостно сценично облекла и сценичен килим от ДТ „Н.Масалитинов” – гр. Пловдив, НТ „Иван Вазов” и много други театри и институции.